getting tagged as spam when value is below threshold

Assistance with AVG File Server, AVG Email Server, AVG Linux/FreeBSD Editions and AVG Rescue CD

Moderator: Moderators

getting tagged as spam when value is below threshold

Postby carboncow » Mon Oct 04, 2010 11:02 am

I've included two screenshots to show my concern. We seem to still be having agressive tagging of spam after I have moved the "slider" up to the highest level of 90. The server has been restarted since the value of 90 has been selected several weeks ago.

As you can see from the first screen shot the threshold of 90 and the 2nd screenshot shows the spamcatcher value of 57 and the custom tag of [possible spam] being applied.

Am I misunderstanding something here? I'd rather not turn the spam off on AVG (since I paid for it!) as it does work for many messages that are not caught by Exchange 2007 use of RBLs.

Thanks for any constructive comments.
sbs ( 10.0.0.2 ).jpg
sbs ( 10.0.0.2 ).jpg (90.92 KiB) Viewed 1486 times
Last edited by sc123 on Tue Oct 05, 2010 9:17 am, edited 2 times in total.
Reason: Removed attachment showing email addresses
carboncow
AVG Know-A-Lot
 
Posts: 38
Joined: Wed Jul 14, 2010 8:49 pm

Advertisement

Re: getting tagged as spam when value is below threshold

Postby sc123 » Tue Oct 05, 2010 9:18 am

Use the whitelist and training features.
Regards,
SC123 - Founder, http://www.AVGForums.com
-------------------------------------------------------
Complete uninstall/reinstall method | Other tools to try | Search the forums!
User avatar
sc123
Forum Administrator
 
Posts: 2095
Joined: Tue Jul 24, 2007 3:50 pm
Location: Virginia, USA


Return to AVG Enterprise Products

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest